THE BIG IDEA LAB // ex. iDEA studio

+ NAVIGACIJA

Optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica ? Naravno. Zbog čega je bitno da se vaša web stranca pronalazi lako na internetu? Zar stvarno moramo objašnjavati :) Naravno da ne, a što je najbitnije prilikom optimiziranja web stranice, pročitajte ovdje.

Optimizacija web stranica jedan je od važnijih faktora prilikom dizajniranja i održavanja web stranica nasih klijenata. Prednost svakog našeg klijenta je naš krajnji cilj prilikom postavljanja stranice na internet, maximalna optimizacija weba za pretrazivace s ciljem osiguranja dobrog  rankinga prilikom pretraživanja weba.

Posjećenost web stranica povećavamo optimizacijom samih stranica tehnologiji tražilica ili jednostavnije rečeno: vaša je stranica viša po rezultatu pretraživanja od konkurencije. To se odnosi na strukturu stranice, kod stranice, title tag, sadržaj stranice, formu i dizajn stranice, sadržaj, dostupnost itd.

Osim navedenog potrebno je kreirati, napisati i analizirati sadržaj stranice. Potrebno je izraditi popis ključnih riječi i tema koje želite obraditi i napisati sadržaj razumljim krajnjem korisniku i tražilicama.

Dobar sadržaj privući će korisnike, a mnoštvo ključnih riječi povećati će broj posjetitelja.

Više o tome što je to SEO i što mi radimo da bi vi bili bolje pozicionirani pročitajte ovdje >>>


Link