THE BIG IDEA LAB // ex. iDEA studio

+ NAVIGACIJA

Odijelo čini čovjeka ili ambalaža čini proizvod... Ma ne...

Lijepi, dopadljivi prozvodi i ambalaža privlače pažnju. Svi mi više volimo kupiti lijepi proizvod. Ovdje "uskačemo" mi, kako bi vašem kvalitetnom proizvodu pružili šansu da ga potrošač zamijeti i odabere u ogromnom moru konkurencije.

Kvalitetan, dopadljiv, upečatljiv, upotrebljiv dizajn privlači pažnju i prodaje proizvod. U svom radu smo se susreli sa raznim proizvodima i sa raznim pričama. Cilj nam je uvijek isti: ambalažom privuči pažnju kupca, jer kvaliteta i dizajn ambalaže čine prvi kontakt sa potrošačem.

Razvoj i izrada ambalaže i način pakiranja dio je procesa razvoja proizvoda. Ambalaža ima funkciju zaštite proizvoda i funkciju unapređenja prodaje. Prije izrade ambalaže i pakiranja potrebno je analizirati tržište i prepoznati navike potrošača. Lijepo oblikovan i funkcionalan proizvod naći će svoje mjesto u moru ostalih proizvoda, ako za njim postoji potreba.

Naša je uloga rad na procesu razvoja novog proizvoda od samog početka. Dobro pripremljen proizvod za svoj izlazak na tržište treba osim dobrog dizajna i načina pakiranja ispuniti očekivanja potrošača. 
Prilikom izrade novog proizvoda treba imati na umu da mu osim osnovnih svojstava treba dodati "ono nešto" što će ga diferncirati od sličnih proizvoda na tržištu.

Tagovi

Link