THE BIG IDEA LAB // ex. iDEA studio

+ NAVIGACIJA

PandoPad* od ideje do gotovog proizvoda

Ili ti kako smo osmislili, nacrtali, napravili i oživjeli cijeli PandoPad projekt u samo 18 mjeseci? Pročitajte kako bi saznali.

I Hrvatska ima svoj Pad. PandoPad je nešto veći nego Pad, a namjena mu je bitno drugačija. To je moderna verzija informacijskog ekrana. PandoPad je zajednički projekt dviju tvrtki Applicon i iDEA studio. To je hrvatski proizvod namijenjen za hrvatsko i globalno tržište. Softversko rješenje koje omogućuje  realizaciju informativnog sučelja, namijenjenog za upotrebu na javnim površinama, kojim se upravlja dodirom.
Ime proizvoda PandoPad sadrži u sebi dvije riječi: Pando=prošireno i Pad=pad.
Od ideje do realizacije došli smo u vrlo kratkom roku, zato što smo se u svom poslu i privatno susreli sa raznim info kioscima koje ljudi izbjegavaju, a mi smo željeli napraviti odmak. Posebnu smo pažnju poklonili dizajnu i upotrebljivosti proizvoda. PandoPad je prilagođen za upotrebu na različitim prostorima: zračne luke, banke, shopping centri, škole, gradski trgovi. Želja nam je da svaki korisnik, prolaznik, dijete, penzioner brzo i jednostavno dođe do željene informacije. Smatramo da smo napravili proizvod koji objedinjuje umjetnost, dizajn, upotrebljivost i tehnologiju.


Pandopad Team


Ako mislite da ste vidjeli sve od PandoPada niste niti blizu :)

A SAD SLJEDE LINKOVI:

http://www.pandopad.com

http://www.facebook.com/pandoPAD

http://twitter.com/PandoPad

http://www.linkedin.com/companies/pandopad

http://www.youtube.com/user/pandoPAD

A
ko vam se svidi što vidite, ostavite komentar, praite nas na Fejsu da vidite što novo spremamo.

Tagovi

Link